Hem

DISAB Rental

Vi på DISAB förstår att man ibland kan vara i behov av lite extra kapacitet. Därför erbjuder vi DISAB Rental, som ger den flexibla valmöjligheten som varje jobb kräver, med samma höga prestanda och produktivitet som du förväntar dig av ett DISAB-aggregat.  Vår uthyrningsflotta är tillgänglig för kort- eller långtidshyra och består av våra populära gatusopmaskiner samt våra mobila och semi-mobila vakuumsystem. Utbildning ingår i alla våra kontrakt för att säkerställa hög effektivitet och säkerhet bland operatören.

Kraftfull industridammsugare att hyra

DISAB Rental erbjuder olika vakuumaggregat som effektivt tar bort damm, återvinner materialspill och underlättar vid grovstädning. Våra industridammsugare DISAB BagVAC™, DISAB SkipVAC™ och DISAB CompVAC™ kan alla förflyttas enkelt med hjälp av en gaffeltruck tack vare de inbyggda gaffelgångarna.
 
 


DISAB vakuumlastare - finns nu även att hyra

När verksamheten kräver lite extra kapacitet är det tryggt, enkelt och säkert att hyra en DISAB vakuumlastare under en kortare eller längre period. DISAB vakuumlastare finns i olika modeller för montering på lastbil och löser alla slags avfalls- och materialhanteringsproblem. I hyresavtalet ingår det alltid en genomgång för hur operatören ska använda maskinen på ett säkert och optimalt sätt.

Genom ett gott samarbete tar vi tillsammans fram en lösning som gynnar våra kunder och hjälper dem att växa samtidigt som de får bättre kontroll över kostnaden och minskar riskhanteringen.

 

 

Nu ingår även slamsugare i vårt produktsortiment

DISAB Rental har utökat sitt sortiment med en Rolba MediumKombi ADR. Detta är en slamsugare av standardmodell som erbjuder ett brett användningsområde och ger dig som operatör den flexibilitet som krävs för att få ett slamsugaruppdrag utfört.


 

 

Ladda hem vår broschyr idag!

 

 


ROLBA MediumKombi ADR
Denna Rolba MediumKombi ADR är av en standardmodell som erbjuder ett brett användningsområde och ger dig den flexibilitet som krävs för att få ett slamsugaruppdrag utfört. Den är bland annat utrustad med:
- 13 000 liter slamtank med helhydraulisk tipp och öppningsbar bakgavel.
- 2 000 liter vattentank.
- 4" toppsug och bottenventil.
- 210 bar - 90 l/min högtryckspump monterad i uppvärmt skåp.
- 80 m 1/2" spolslang monterad i uppvärmt skåp.
- ADR-S utrustning.
pdf

DISAB BagVAC™

DISAB BagVAC™  är en eldriven vakuumsugare monterad på ett robust stativ med justerbara teleskopben för tömning direkt i storsäck. Aggregatet används oftast som en fristående vakuumsugare med en direktansluten 3″ eller 4″ slang. DISAB BagVAC lämpar sig även för fast installation där det tillsammans med ett fast rörsystem är perfekt för industriinstallationer. Det är bara till att samla upp, paketera och forsla bort!

pdf

DISAB SkipVAC™

DISAB SkipVAC™ är en mobil, kraftfull och kompakt eldriven enhet för snabbt och säkert bortskaffande av damm och skräp med partikelstorlek upp till 40 mm. Aggregat flyttas enkelt med gaffeltruck via de inbyggda gaffelgångarna. Uppsuget material förvaras i den containerliknande underdelen, och vid tömning lyfts bara överdelen av med gaffeltruck och underdelen transporteras sedan bort för tömning.

pdf

DISAB CompVAC™

Ett eldrivet vakuumsugaggregat monterat på ett robust stativ med justerbara teleskopben. DISAB CompVAC™ används oftast som en fristående vakuumsugare med en direktansluten 3″ eller  4″ slang och är idealisk för bortskaffande av stora materialvolymer. Den kan enkelt flyttas med gaffeltruck eller kran.

pdf

DISAB Vacturion™ DL10

Denna vakuumlastare drivs av lastbilens motor och kan suga upp allt vått och torrt material som får plats i en 8" bred slang. En DISAB Vacturion™ DL10 används ofta i olika applikationer inom cementanläggningar, stålverk, papperbruk samt kraft- & energianläggningar. 

pdf

DISAB Centurion™ P20

Denna vakuumlastare drivs av lastbilens motor och har både en sug- och blåskapacitet. DISAB Centurion™ P20 har stor flexibilitet och kan utrustas med många olika tillval för att på så sätt kunna användas för en mängd olika applikationer. Dess runda tank gör den utmärkt att hantera vått och torrt material och används ofta för olika industriella tillämpningar inom cementindustrin, stålverk, pappersbruk samt kraft- och energianläggningar. 

pdf

DISA-CLEAN

DISA-CLEAN fungerar utmärkt att använda i både stadsmiljö och på en industrianläggning. Detta är en unik lösning eftersom man erbjuder ett effektivt och damfritt rengöringssystem där man använder vakuum istället för vatten. Det kraftfulla vakuumsystemet med en 4-stegs separation genom partikelfilter avlägsnar effektivt och permanent PM10 och PM2.5 partiklar. Tack vare att driften sker helt utan vatten, finns inget förorenat slam med finkornigt damm kvar på vägytan. Det skapar även en förenklad möjlighet att köra maskinen under vintertid vid minustemperaturer. Dessutom fungerar DISA-CLEAN lika effektivt under våta förhållanden. Vakuumtekniken gör att ytan blir ren och nästan helt torr efter vakuumsugningen. 

pdf