NYHETER

2021-11-23
Pressrelease

New sales company for DISAB and Rolba in Finland


Läs mer »

DISAB förvärvar Cdust | 2020-11-02

 

Cdust är nu en del av DISAB som erbjuder likvärdiga vakuumsystem, oavsett behov och industri

I samband med att grundaren till Cdust Miljöteknik AB går i pension förvärvar DISAB-koncernen hela bolaget. Cdust, med en årsomsättning på ca 3 Mkr, förväntas inte ge någon reell påverkan på DISAB-koncernens finanser. 

"Det känns bra att lämna över verksamheten till DISAB som har liknande produkter och serviceutbud i sitt sortiment, och dessutom en stor och professionell organisation. Cdust kunder kan känna sig trygga med att få fortsatt service och underhållshjälp för sina maskiner framöver", säger Rolf Fager, grundare och VD till Cdust.

Kontakta mig för mer information!

Martin Dahlberg
Business Area Manager, DISAB-TELLA AB
076- 571 88 88


Mobila vakuumsystem Filteravskiljare Vakuumagregat Semi-mobila vakuumsystem Föravskiljare Rörsystem
 

Stationära vakuumsystem för att minska damm och materialspill

DISAB erbjuder ett brett produktsortiment av vakuumaggregatfilteravskiljareföravskiljare, rörsystem och tillhörande städutrustning som alla är komponenter och ingår i ett stationärt vakuumsystem för att effektivt kunna suga upp damm och transportera och återanvända materialspill.  Läs mer här.


 


Enkla att transportera. Enkla att använda. Enkla resultat.

DISABs semi-mobila vakuumsystem tar effektivt bort damm, återvinner materialspill och underlättar vid grovstädning. De är enkla att använda och konstruerade för tuffa industrimiljöer med ett brett effektområde. Det är kompletta och kraftfulla sugaggregat som kan hantera och dammsuga allt från finkornigt damm till avfall upp till 40 mm i diametern. De flesta av våra enheter är byggda för att enkelt kunna transporteras och flyttas med hjälp av en truck eller traktor. Läs mer här. 

 

Reservdelar & Tillbehör

DISAB har all typ av utrustning och tillbehör för att skapa dammfria industrimiljöer. Som en del av vårt DISAB Service program, erbjuder vi originaltillverkade reservdelar och tillbehör. På så sätt kan vi säkerställa att du som kund hos oss får marknadens bästa kvalitet och samma höga standard som på våra övriga maskiner och systemlösningar. Vårt breda sortiment av tillbehör, som sträcker sig från slangarmar till städmunstycke, gör verkligen skillnaden i hur enkelt och effektivt utförandet av jobbet blir. Läs mer här.
Ladda ner katalogen Reservdelar & Tillbehör för våra stationära och semi-mobila vakuumsystem  
Ring 08-514 505 70 eller skicka ett e-mail