NYHETER

2022-02-17
Tord Kallioniemi new CFO for DISAB
On March 1, 2022, Tord Kallioniemi will take over as Group CFO of DISAB. With extensive experience from international expansion and business development, he will make a strong contribution to DISAB's future growth journey.
Läs mer »
2021-11-23
Pressrelease

New sales company for DISAB and Rolba in Finland


Läs mer »

DISAB lanserar en ny vakuumlastare | 2020-08-31
 

DISAB Futurion™, den multifunktionella vakuumlastaren!

Nu lanserar vi en ny generation vakuumlastare som bland annat är utrustad med smarta IoT lösningar för att underlätta för operatören! DISAB Futurion™ är framtagen för att ge operatören stor flexibilitet och att kunna hantera många uppdrag inom olika och varierande användningsområden. Dess höga prestanda med stort luftflöde ger en kraftfull uppsugningsförmåga som tillsammans med den runda tanken gör att aggregatet passar utmärkt för både våta och torra applikationer. Dessutom är den kompatibel med slangarmen DISAB MultiFLEX™ vilket gör att den klarar av applikationer som kräver sug, blås och/eller gräv.

Använd vakuum vid grävning

Att ha en vakuumlastare i sin maskinflotta som klarar av att hantera ett mångfald av olika applikationer är till en stor fördel för att skapa effektivitet. Genom att kombinera DISAB Futurion™ med slangarmen DISAB MultiFLEX™ får man en vakuumlastare som även är optimerad för grävapplikationer. Precis som namnet antyder är DISAB MultiFLEX™ väldigt flexibel och klarar av att hantera uppdrag inom olika och varierande användningsområden. Det kan gälla allt från att suga upp och transportera material, till att med hjälp av vakuum, gräva djupt ner i marken vid exempelvis friläggning av kablar och rör. Oavsett om materialet är vått eller torrt, klumpigt eller finkornigt, kan det hanteras av DISAB MultiFLEX™.Ladda ner vår broschyr och läs mer om årets stora nyhet! 

Boka in en privat demo!

DISAB Futurion™ drar på turné och du har nu chansen att upptäcka alla dess nyheter genom att boka in en privat demo! Turnén drar igång med ett Öppet Hus i våra lokaler på Åkermans väg 24 i Eslöv mellan den 1-3 september. Därefter rullar DISAB Futurion™ ut på Sveriges vägar och kommer besöka allt från Eslöv i söder till Luleå i norr. Missa inte årets nyhet, boka in din demo redan idag och få vår häftiga T-shirt!  

Klicka här för mer information och teknisk specifikation om våra olika DISAB Futurion™ modeller.