NYHETER

2022-02-17
Tord Kallioniemi new CFO for DISAB
On March 1, 2022, Tord Kallioniemi will take over as Group CFO of DISAB. With extensive experience from international expansion and business development, he will make a strong contribution to DISAB's future growth journey.
Läs mer »
2021-11-23
Pressrelease

New sales company for DISAB and Rolba in Finland


Läs mer »

DISAB utökar säljorganisationen | 2020-01-27

DISAB har rekryterat Orhan Misic och Holger Argyris som säljare för den svenska och internationella marknaden.                                                
Mats Lindskog, VD för DISAB, ser mycket positivt på dessa rekryteringar. ”Vi ser ett kraftigt behov av att förstärka vår säljorganisation för att kunna hålla jämna steg med de förfrågningar som vi får från marknaden, både här i Sverige och på våra exportmarknader. DISAB har historiskt sett varit och är fortfarande väldigt starka på den svenska och nordiska marknaden. Vi ser en positiv trend uppåt och vi vill självklart fortsätta att utvecklas och därför är det viktigt att vi förstärker vår säljkår med rätt kompetens”, säger Mats.

Orhan Misic kommer arbeta med projektförsäljning med fokus på stationära vakuumsystem. Det är framförallt inom kraftverk, stål, cement och tillverkningsindustrin som DISAB känt av ett växande behov hos sina kunder som efterfrågar en mer dammfri arbetsmiljö samt möjligheten att spara in pengar genom att återvinna spillt material tillbaka in i produktionsprocessen. Holger Argyris kommer representera DISABs mobila vakuumlastare på den tyska marknaden för att tillmötesgå det växande intresset som kommer från denna marknad.  

För att lära känna våra nya säljare lite bättre, har vi valt att låta dem besvara våra 10 Snabba frågor. Läs mer här