Hem

Eftermarknad & Support

På DISAB värdesätter vi relationen med våra kunder högt. Vi strävar efter trygghet, upplevelsen av att vara nära till hands, samt att våra maskiner och systemlösningar lever upp till förväntat resultat. Våra kunder har investerat både tid och resurser i våra vakuumlösningar. För oss är det därför självklart att bistå med kunskap och trygghet så att våra kunder kan växa och bli mer framgångsrika.
 

DISAB Service Program: Service & support i världsklass

DISAB har all typ av utrustning och tillbehör för att skapa dammfria industrimiljöer. Trygggeten med att ha DISAB nära till hands, finns med under planeringsstadiet, utförandet och även här på eftermarknaden. Vi erbjuder bland annat DISAB Service, ett program som inkluderar allt från brådskande utryckningar till regelbunden service på ditt vakuumsystem från DISAB. För oss är det viktigt att du som vår kund, känner tryggheten i våra välprogrammerade vakuumsystem. Våra maskiner och systemlösningar är konstruerade att klara de tuffaste tillämpningar och krav som våra kunder dagligen möts av. Vår eftermarknadsavdelning handlar om finnas till och vara nära till hands, för att hjälpa dig. Vår serviceorganisation inkluderar väl utformade serviceavtal, DISAB originaltillbehör och reservdelar samt DISAB Academy - ett utbildningscentrum för att optimera driftsäkerheten kring ditt vakuumaggregat.
 
Behöver du boka service på ditt DISAB-aggregat? Kontakta oss idag så hjälper vi gärna till!

 

Maskinservice

Spara pengar på oförutsägbara kostnader för reparation och service genom att ta del av DISAB Service program.
Läs mer »

Reservdelar & Tillbehör

Som en del av vårt DISAB Service program, erbjuder vi originaltillverkade reservdelar och tillbehör. På så sätt kan vi säkerställa att du som kund hos oss får marknadens bästa kvalitet.
Läs mer »

DISAB Academy

På DISAB är vårt motto Säkerhet kommer först! Vi är väl medvetna om den investering som våra kunder gjort i sin maskin eller systemlösning och erbjuder därför olika utbildningar.
Läs mer »