Våra lösningar

Kompletta vakuumsystem för att minska damm och materialspill

Stopp i produktionen orsakat av damm eller materialspill kan bli ganska kostsamt för ett företag. DISAB erbjuder därför olika vakuumsystem för att snabbt, säkert och effektvt hantera och transportera bort damm och materialspill. Genom att använda sig utav ett DISAB vakuumsystem kan man reducera kostnaderna genom att få kontroll över materialspillet samt minska de oförutsedda produktionsstoppen.  

 

Under åren som gått har DISAB utvecklat en unik spetskompetens inom vakuumteknik. Våra maskiner och systemlösningar används främst för hantering av vått och torrt materialspill, rengöring, dammuppsamling samt återvinning av värdefullt material. Produkterna används inom många branscher där dessa tillämpningar är en ständig utmaning.

 

 

Mobila vakuumsystem Filteravskiljare Vakuumagregat Semi-mobila vakuumsystem Föravskiljare Rörsystem

Mobila vakuumsystem

DISABs mobila vakuumsystem kan användas inom en mängd olika tillämpningar för att hantera både torrt och blött material.
Läs mer »

Semi-mobila vakuumsystem

DISABs semi-mobila vakuumsystem är enkla att använda och konstruerade för tuffa industrimiljöer och kan suga upp allt från finkornigt damm till material som är 40 mm i diametern.
Läs mer »

Stationära vakuumsystem

Våra stationära vakuumsystem är ett utmärkt alternativ för snabb, säker och effektiv hantering och transportering av damm och materialspill. Våra ingenjörer tar fram en skräddarsydd lösning.
Läs mer »