KOMMANDE EVENT

2020-06-19
DISAB ställer ut på Hillheadmässan
Pga COVID-19 har Hillhead-mässan blivit framflyttad och nytt datum är satt till den 21-23 juni, 2022.
Läs mer »

Lansering av DISAB MultiFLEX™ | 2019-09-11Genom vår medverkan på Entreprenad Live mässan 2019 lanserar vi en ny slangarm – DISAB MultiFLEX™.
 
DISAB MultiFLEX™ är den första grävsugen på marknaden som är producerad i Sverige. Som medlem i My Inner Strenx® är DISAB MultiFLEX™ tillverkad av ett speciellt höghållfast stål som gör den lättare och samtidigt extra stark för att klara alla de utmaningar som marknaden kräver. Operatörerna kommer uppleva en säkrare arbetsmiljö då de med hjälp av en joystick-radio enkelt kan manövrera slangarmen och utföra arbetet på ett säkert avstånd.
 
Precis som namnet antyder är DISAB MultiFLEX™ väldigt flexibel och klarar av att hantera uppdrag inom olika och varierande användningsområden. Det kan gälla allt från att suga upp och transportera material, till att med hjälp av vakuum, gräva djupt ner i marken vid exempelvis friläggning av kablar och rör. Oavsett om materialet är vått eller torrt, klumpigt eller finkornigt, kan det hanteras av DISAB MultiFLEX™.
 
Allmänheten kommer få chansen att se DISAB MultiFLEX™ live in action under alla tre mässdagar. Vi kommer konstant dema maskinen i vår monter och under fredagen klockan 12:30 har vi vår officiella invigning av DISAB MultiFLEX™. Hjärtligt välkomna till montern 225!

Läs mer om DISAB MultiFLEX™ i vårt produktblad.