Kompletta vakuumsystem

Mobila vakuumsystem

DISABs mobila vakuumsystem kan användas inom en mängd olika tillämpningar för att hantera antingen torrt eller vått material samt erbjuda en dammfri möjlighet att forsla bort och återinsamla materialspill. Så länge materialet får plats i en 8" slang, klarar våra vakuumlastare av att hantera det, oavsett vad materialet består av eller har för textur. 

 

Starkt luftflöde med 90% vakuum

DISAB vakuumlastare finns i olika modeller för montering på lastbil eller trailer och löser alla slags avfalls- och materialhanteringsproblem med sin oöverträffade flexibilitet, 90% vakuum och effekt upp till 200 kW. Det starka luftflödet gör det möjligt att transportera materialet, både horisontalt och vertikalt, under en längre sträcka genom slangar och rörsystem. DISAB vakuumlastare har en hög prestanda och är utrustade med en modern rootspump med kapacitet på upp till 10 000 m3/tim.  

 

Många olika tillämpningar

Alla DISAB vakuumlastare är designade och utvecklade för att hantera de tuffa krav som marknaden ställs inför i de mest utsatta industriella tillämpningar. Våra vakuumlastare har flexibiliteten att kunna användas i en mängd olika tillämpningar som våra kunder inom processindustrin möts av dagligen när det gäller att samla upp, transportera bort eller återvinna material. 

 

Våra vakuumlastare är utrustade med funktionen att enbart suga / sug & blås / sug & blås + transport av farligt material (ADR). I och med lanseringen av DISAB Futurion™ klarar våra vakuumlastare även av att gräva. Det finns olika valmöjligheter för hur tanken ska tömmas samt om vakuumlastaren ska köras med hjälp av en separat motor eller genom lastbilens motor.  

Tre produktlinjer

DISAB erbjuder idag tre olika produktlinjer för våra vakuumlastare; DISAB Futurion™ är en multifunktionell vakuumlastare som kan användas för sug-, blås- och/eller grävapplikationer, en DISAB Centurion™ ger maximal flexibilitet och skräddarsydd lösning med obegränsat antal optioner medan DISAB Vacturion™ är en standardlösning med ett begränsat antal optioner att välja till. Oavsett om du som kund väljer en DISAB Futurion™, DISAB Centurion™ eller en DISAB Vacturion™ som din nästa vakuumlastare kan du vara säker på att vår Learn to Earn utbildning alltid ingår. Här blir du certifierad och utbildad på hur du säkert och mest kostnadseffektivt använder vakuumlastaren till dess fulla potential. 

DISAB vakuumlastare - finns nu även att hyra

Vi på DISAB förstår att man ibland kan vara i behov av lite extra kapacitet. Därför erbjuder vi DISAB Rental, som ger den flexibla valmöjligheten som varje jobb kräver, med samma höga prestanda och produktivitet som du förväntar dig av en DISAB vakuumlastare. Läs mer här. 


DISAB produktmatris

Här finner du ytterligare information om våra olika modeller av vakuumlastare. Klicka på Läs mer knappen för bilder och teknisk beskrivning. Du har även möjligheten att jämföra upp till 3 olika modeller med varandra genom att välja Jämför knappen (denna funktion är ej tillgänglig för mobiltelefoner).  

Vill du ha mer information om våra vakuumlastare? Kontakta oss idag så hjälper vi gärna till!

Customer Testimonial:
Vi har köpt en DISAB Centurion™ P20 som vi använder i vårt dagliga arbete. Vi är mycket nöjda med vakuumlastarens prestanda samt det professionella bemötande som vi fått av DISAB-anställda.
Puerto Sauce, Uruguay

Limit 3:

DISAB Futurion™ Q10 MultiFLEX
DISAB Futurion™ Q10 MultiFLEX är konstruerad för att effektivt kunna hantera varierande utmaningar, allt från att resa sig högt upp längst en husvägg till att gräva djupt under markytan. Den är utrustad med DISAB MultiFLEX™ som är slangarmen speciellt framtagen och konstruerad för vakuumlastare som kräver flexibilitet. Det kan gälla allt från att suga upp och transportera material, till att med hjälp av vakuum, gräva djupt ner i marken vid exempelvis friläggning av kablar och rör. Oavsett om materialet är vått eller torrt, klumpigt eller finkornigt kan det hanteras av DISAB Futurion™ Q10 MultiFLEX.
Jämför

DISAB Futurion™ Q20 MultiFLEX
DISAB Futurion™ Q20 MultiFLEX är konstruerad för att effektivt kunna hantera varierande utmaningar, allt från att resa sig högt upp längst en husvägg till att gräva djupt under markytan. Den är utrustad med DISAB MultiFLEX™, slangarmen som är speciellt framtagen och konstruerad för vakuumlastare som kräver flexibilitet. Det kan gälla allt från att suga upp, blåsa ut och transportera material, till att med hjälp av vakuum, gräva djupt ner i marken vid exempelvis friläggning av kablar och rör. Oavsett om materialet är vått eller torrt, klumpigt eller finkornigt kan det hanteras av DISAB Futurion™ Q20 MultiFLEX.
Jämför

DISAB Futurion™ Q10
Den nya generationen vakuumlastare, DISAB Futurion™ Q10, är framtagen och konstruerad för att hantera många uppdrag inom olika och varierande användningsområden. Den passar utmärkt för att suga upp och transportera bort all typ av material som får plats i en 8" slang.
Jämför

DISAB Futurion™ Q20
Den nya generationen vakuumlastare, DISAB Futurion™ Q20, är framtagen och konstruerad för att ge operatören stor flexibilitet och har många optioner för att kunna användas inom en mängd olika applikationer. Bland annat är den utrustad med ett modernt styrsystem med smarta IoT-lösningar som visar relevant driftdata för operatören. Dess runda tank gör att aggregatet passar utmärkt för både våta och torra applikationer. Den är utrustad med både sug- och blåsfunktion.
Jämför

DISAB Centurion™ P10
Denna vakuumlastare får sin kraftförsörjning av lastbilens motor och är utrustad med enbart sug-funktion. En DISAB Centurion™ P10 kan användas för många olika tillämpningar och finns att få med många olika tillval. Dess runda tank gör att den passar utmärkt för både våta och torra applikationer och används ofta inom cementindustrin, stålverk, pappersbruk och kraft- och energianläggningar.
Jämför

DISAB Centurion™ P20
Denna vakuumlastare får sin kraftförsörjning av lastbilens motor och är utrustad med en sug- och blåsfunktion. En DISAB Centurion™ P20 kan användas vid olika tillämpningar och finns att få med många olika tillval. Dess runda tank gör att den passar utmärkt för både våta och torra applikationer och används ofta inom cementindustrin, stålverk, pappersbruk och kraft- och energianläggningar.
Jämför

DISAB Centurion™ P30
Denna vakuumlastare får sin kraftförsörjning av lastbilens motor och är utrustad med en sug- och blåsfunktion + ADR. En DISAB Centurion™ P30 kan användas vid olika tillämpningar och finns att få med många olika tillval. Dess runda tank gör att den passar utmärkt för både våta och torra applikationer och används ofta inom cementindustrin, stålverk, pappersbruk och kraft- och energianläggningar.
Jämför

DISAB Centurion™ P14
Denna vakuumlastare får sin kraftförsörjning av lastbilens motor och är utrustad med enbart sug-funktion. En DISAB Centurion™ P14 kan användas vid många olika tillämpningar och finns att få med många olika tillval. Dess fyrkantiga tank gör att den passar utmärkt för torra applikationer och används ofta inom cementindustrin, stålverk, pappersbruk och kraft- och energianläggningar.
Jämför

DISAB Centurion™ LN10
Denna vakuumlastare är utrustad med en separat dieselmotor som den får sin kraftförsörjning ifrån. En DISAB Centurion™ LN10 har enbart sugfunktion och ger stor flexibilitet då den kan användas till olika applikationer och finns att få med många olika tillval. Dess runda tank för att den passar utmärkt för både våta och torra applikationer och används ofta inom cementindustrin, stålverk, pappersbruk, kraft- och energianläggningar.
Jämför

DISAB Centurion™ LN20
Denna vakuumlastare är utrustad med en separat dieselmotor som den får sin kraftförsörjning ifrån. En DISAB Centurion™ LN20 har en sug- och blåsfunktion och ger stor flexibilitet då den kan användas till olika applikationer och finns att få med många olika tillval. Dess runda tank för att den passar utmärkt för både våta och torra applikationer och används ofta inom cementindustrin, stålverk, pappersbruk, kraft- och energianläggningar.
Jämför

DISAB Centurion™ LN30
Denna vakuumlastare är utrustad med en separat dieselmotor som den får sin kraftförsörjning ifrån. En DISAB Centurion™ LN30 har en sug- och blåsfunktion + ADR och ger stor flexibilitet då den kan användas till olika applikationer och finns att få med många olika tillval. Dess runda tank för att den passar utmärkt för både våta och torra applikationer och används ofta inom cementindustrin, stålverk, pappersbruk, kraft- och energianläggningar.
Jämför

DISAB Centurion™ LN14
Denna vakuumlastare är utrustad med en separat dieselmotor som den får sin kraftförsörjning ifrån. En DISAB Centurion™ LN14 har enbart sug-funktion och ger stor flexibilitet då den kan användas till olika applikationer och finns att få med många olika tillval. Dess fyrkantiga tank för att den passar utmärkt för torra applikationer och används ofta inom cementindustrin, stålverk, pappersbruk, kraft- och energianläggningar.
Jämför

DISAB Vacturion™ DL10
Denna vakuumlastare får sin kraftförsörjning av lastbilens motor och är utrustad med enbart sugfunktion. En DISAB Vacturion™ DL10 finns att få med ett begränsat antal tillval. Dess runda tank gör att den passar utmärkt för både våta och torra applikationer och används ofta inom cementindustrin, stålverk, pappersbruk och kraft- och energianläggningar.
Jämför

DISAB Vacturion™ DL14
Denna vakuumlastare får sin kraftförsörjning av lastbilens motor och är utrustad med enbart sug-funktion. En DISAB Vacturion™ DL14 finns att få med ett begränsat antal tillval. Dess fyrkantiga tank gör att den passar utmärkt för torra applikationer och används ofta inom cementindustrin, stålverk, pappersbruk och kraft- och energianläggningar.
Jämför