Hem

Om oss

Att försöka minska damm och materialspill inom industrin kan vara en utmaning, framförallt om man samtidigt vill bibehålla en hög produktionskvalitet och uppnå en bra arbetsmiljö.  
 
Tillsammans har vi på DISAB många års erfarenhet inom vakuumteknik. Våra maskiner och system används dagligen inom en mängd olika industriella tillämpningar för att enkelt och kostnadseffektivt städa genom att ta bort damm och andra skadliga partiklar, återvinna spillt material samt för att transportera och återanvända värdefullt råmaterial. 

Vårt mål är att skapa dammfria industriella miljöer. Vår vision är att vara ledande inom branschen.  

 

 

Innovation. Service. Kvalitet.

Sedan 1976 har DISAB utvecklat och designat marknadens ledande utrustning och system som använder vakuumteknik för att suga upp och transportera smuts, damm och annat material. Vi har tagit fram innovativa och effektiva lösningar som kan användas inom en mängd olika tillämpningar och industrier runt omkring i världen. 
 
Vi tillhandahåller våra kunder och partners med innovativa produkter och tjänster. Vi ställer de rätta frågorna och utforskar varje möjlighet för att kunna erbjuda den bästa lösningen för varje uppdrag. DISAB Vacuum Technology AB är ISO 9001:2015 certifierad vilket är en kvalitetssäkring mot att vi alltid gör vårt yttersta för att tillmötesgå våra kunders förväntningar och på så sätt leverera hög kundnöjdhet. 

Vilka vi är

DISAB är ett ledande tillverkningsföretag för mobila, semi-mobila och stationära vakuumsystem för den industriella marknaden.
Läs mer »

Kontakta & Hitta oss

DISABs huvudkontor har sedan 1999 varit beläget i staden Eslöv i södra Sverige. Idag har vi vuxit och har sälj- och produktionsenheter, partners och representanter runt om i världen.
Läs mer »

Jobb & Karriär

På DISAB är vi väldigt engagerade i vår personal då vi anser att framgång kommer från en stark teamkänsla. Personalen och dess loyalitet och entusiasm har alltid varit viktig för DISAB.
Läs mer »

DISAB Partner Program

Målet med DISAB Partner Program är att skapa säljverktyg som hjälper till att driva ditt företag framåt och att skapa ett ökat försäljningsresultat.
Läs mer »

Utmärkelser & Certifieringar

På DISAB arbetar vi ständigt mot att möta de krav, lagar och förordningar som vi ställs inför. Genom åren har vi vunnit en del utmärkelser som vi är mycket nöjda över.
Läs mer »