KOMMANDE EVENT

2020-06-19
DISAB ställer ut på Hillheadmässan
Pga COVID-19 har Hillhead-mässan blivit framflyttad och nytt datum är satt till den 21-23 juni, 2022.
Läs mer »

Organisationsförändring | 2019-05-20

Joacim Holmberg avslutar på egen begäran sin tjänst som eftermarknadschef samt internationell säljare på DISAB. Sedan 2007 har Joacim arbetat på DISAB och har sedan dess spelat en viktig roll i att utveckla och driva företaget framåt. ”Joacim har varit en del av vår ledningsgrupp och har på ett framgångsrikt sätt tillsammans med sina kollegor, breddat verksamheten och förbättrat lönsamheten för vår eftermarknad”, säger Mats Lindskog, VD DISAB Vacuum Technology AB. Sedan 2014 började Joacim, utöver sin roll som eftermarknadschef, även axla på sig rollen som internationell säljare för DISAB. ”Jag har haft en fantastisk rolig resa under mina år på DISAB. Företaget, tillsammans med anställda och kunder, fortsätter att utvecklas men nu är det dags för mig att gå vidare och låta någon annan ta över”, avslutar Joacim Holmberg.
 
Joacims sista arbetsdag är den 24 maj och arbetet med att hitta efterträdare är påbörjat. Tomas Björk kommer ta över rollen som eftermarknadschef tills vidare. Tomas har arbetat på DISAB sedan hösten 2017 och arbetat med att utveckla och driva affärsområdet DISA-CLEAN, vilket han kommer fortsätta med att göra. Tomas nås enklast på tomas.bjork@disab.com eller +46 (0) 700-35 45 01.
 
För alla frågor gällande försäljning, ber vi er kontakta vår försäljningschef Christer Magnusson (christer.magnusson@disab.com) på +46 (0)703-79 03 00 till dess att vi fått en efterträdare på plats.