Komplett vakuumsystem

Semi-mobila vakuumsystem för att minska damm och materialspill

DISABs semi-mobila vakuumsystem tar effektivt bort damm, återvinner materialspill och underlättar vid grovstädning. De är enkla att använda och konstruerade för tuffa industrimiljöer med ett brett effektområde. Det är kompletta och kraftfulla sugaggregat som kan hantera och dammsuga allt från finkornigt damm till avfall upp till 40 mm i diametern. De flesta av våra enheter är byggda för att enkelt kunna transporteras och flyttas med hjälp av en truck eller traktor.  

Ibland kan det vara en väldigt effektiv och lönsam lösning att använda ett semi-mobilt vakuumsystem. Tillsammans med ett fast rörsystem kan det fungera perfekt som en central vakuumenhet i industriella användningsområden men kan naturligtvis också användas som en oberoende vakuumenhet.  

Enkla att transportera. Enkla att använda. Enkla resultat.  

Våra semi-mobila vakuumsystem är enkla att använda - det är bara till att sätta i kontakten och börja städa! De är framtagna för många olika typer av hanteringssätt och kan klara av en variation av utmaningar. Beroende på vad det är för material som ska sugas upp och vilket behov kunden har, finns våra semi-mobila vakuumsystem tillgängliga med varierad styrka gällande sugkapacitet och olika valmöjligheter när det gäller tömning av materialet. Vi erbjuder ett brett sortiment av semi-mobila vakuumsystem. Våra mest vanliga maskiner är DISAB CompVAC™, DISAB BagVAC, DISAB SkipVAC™ och DISAB TrailerVAC.

DISAB produktmatris

I DISABs produktmatris finner du ytterligare information om våra olika modeller av semi-mobila vakuumsystem. Klicka på Läs mer knappen för bilder och teknisk beskrivning. Du har även möjligheten att jämföra upp till 3 olika modeller med varandra genom att välja Jämför knappen (denna funktion är ej tillgänglig för mobiltelefoner).    

Vill du veta mer om våra semi-mobila vakuumaggregat? Kontakta oss idag så hjälper vi gärna till!
 

Customer Testimonial:
DISAB SkipVAC™ är en utmärkt maskin som har bra kapacitet, tillförlitlighet och som är enkel att tömma. Det är dessutom enkelt att transportera den men hjälp av en gaffeltruck. Vår DISAB SkipVAC™ kunde enkelt hantera 2-3 ton av flux slag utan att behöva tömmas var femte minut. Men det som vi uppskattade mest med DISAB SkipVAC™ var dess sugkapacitet. 
- Tata Steel, UK
Limit 3:

DISAB BagVAC™
DISAB BagVAC™ är en eldriven vakuumsugare monterad på ett robust stativ med justerbara teleskopben för tömning direkt i storsäck. Aggregatet används oftast som en fristående vakuumsugare med en direktansluten 3″ eller 4″ slang. DISAB BagVAC™ lämpar sig även för fast installation där det tillsammans med ett fast rörsystem är perfekt för industriinstallationer. Det är bara till att samla upp, paketera och forsla bort! Tillgänglig i 12,5 / 16,5 / 25 kW.
Jämför

DISAB SkipVAC™
DISAB SkipVac™ är en portabel, kraftfull och kompakt eldriven enhet för snabbt och säkert bortskaffande av damm och skräp med partikelstorlek upp till 40 mm. Aggregat flyttas enkelt med gaffeltruck via de inbyggda gaffelgångarna. Uppsuget material förvaras i den containerliknande underdelen, och vid tömning lyfts bara överdelen av med gaffeltruck och underdelen transporteras sedan bort för tömning.
Jämför

DISAB CompVAC
Detta är ett eldrivet vakuumsugaggregat monterat på ett robust stativ med justerbara teleskopben. DISAB CompVAC™ 125 används oftast som en fristående vakuumsugare med en direktansluten 3″ eller 4″ slang och är idealisk för bortskaffande av stora materialvolymer. Den kan enkelt flyttas med gaffeltruck eller kran. Tillgänglig i 12,5 / 16,5 kW
Jämför

DISAB TrailerVAC™ SET-10T
DISAB TrailerVAC™ SET-10T aggregaten är en serie mobila, eldrivna, vakuumsugare, monterade på ett trailerchassi. Aggregaten är dimensionerade för sugning av torrt material men även vätskor kan sugas. Anslutet till ett fast installerat rörsystem kan aggregatet även arbeta lika perfekt som ett fast installerat centralsug-aggregat.
Jämför

DISAB TrailerVAC™ SET-20T
DISAB TrailerVAC™ SET-20T aggregaten är en serie semi-mobila, eldrivna, vakuumsugare, monterade på ett trailerchassi. Aggregaten är dimensionerade för sugning av torrt material men även vätskor kan sugas. Anslutet till ett fast installerat rörsystem kan aggregatet även arbeta lika perfekt som ett fast installerat centralsug-aggregat.
Jämför

DISAB TrailerVAC™ SDT-10T
DISAB TrailerVAC™ SDT-10T aggregaten är en serie mobila, dieseldrivna, vakuumsugare monterade på ett trailerchassi. Aggregaten är dimensionerade för sugning av torrt material men även vätskor kan sugas. Tillsammans med ett fast rörsystem är detta ett perfekt aggregat för industriinstallationer, men kan även användas som en fristående vakuumsugare med en direktansluten 4-5” slang.
Jämför

DISAB TrailerVAC™ SDT-20T
DISAB TrailerVAC™ SDT-20T aggregaten är en serie semi-mobila,dieseldrivna, vakuumsugare monterade på ett trailerchassi. Aggregaten är dimensionerade för sugning av torrt material men även vätskor kan sugas. Tillsammans med ett fast rörsystem är detta ett perfekt aggregat för industriinstallationer, men kan även användas som en fristående vakuumsugare med en direktansluten 6” slang.
Jämför

DISAB SEBF-I
DISAB SEBF-I är utvecklad för att motsvara de högsta kraven från industri och entreprenörer vad avser, effektivitet, driftsäkerhet, enkelt handhavande, underhåll, samt ekonomisk drift och lönsamhet. DISAB SEBF-1 aggregaten är en serie kompletta eldrivna vakuumsugare monterade i ett robust stativ, med teleskopiska ben. Tillsammans med ett fast rörsystem är detta ett perfekt aggregat för industriinstallationer, men kan även användas som en fristående vakuumsugare med en direktansluten 3” eller 4” slang.
Jämför

DISAB SEBF-II
DISAB SEBF-II motsvarar de högsta kraven från industri och entreprenörer vad avser, effektivitet, driftsäkerhet, enkelt handhavande, underhåll, samt ekonomisk drift och lönsamhet. Dessa aggregat är en serie kompletta eldrivna vakuumsugare monterade i ett robust stativ, med teleskopiska ben. Tillsammans med ett fast rörsystem är det ett perfekt aggregat för industriinstallationer, men kan även användas som en fristående vakuumsugare med en direktansluten 3” eller 4” slang.
Jämför

DISAB SEBF-III
DISAB SEBF-III är en serie elektriska vakuumaggregat som är monterade i ett robust stativ med teleskopiska ben. Tillsammans med ett fast rörsystem är detta ett perfekt aggregat för industriinstallationer, men kan även användas som en fristående vakuumsugare med en direkt ansluten 5” eller 6” slang.
Jämför

DISAB Centurion™ LN10RR
Denna semi-mobila vakuumlastare är monterad på en roll-on / roll-off ställning och är utrustad med en separat dieselmotor som den får sin kraftförsörjning ifrån. En DISAB Centurion™ LN10RR har en valmöjlighet på många olika optioner vilket ger en stor flexibilitet då den kan användas till olika applikationer. Dess runda tank gör att den passar utmärkt för både torra och våta applikationer och används ofta inom cementindustrin, stålverk, pappersbruk, kraft- och energianläggningar.
Jämför

DISAB Centurion™ LN14RR
Denna semi-mobila vakuumlastare är monterad på en roll-on / roll-off ställning och är utrustad med en separat dieselmotor som den får sin kraftförsörjning ifrån. En DISAB Centurion™ LN14 har en enbart sug-funktion och ger stor flexibilitet då den kan användas till olika applikationer och finns att få med många olika tillval. Dess fyrkantiga tank för att den passar utmärkt för torra applikationer och används ofta inom cementindustrin, stålverk, pappersbruk, kraft- och energianläggningar.
Jämför

DISAB RoRoVAC™ SEL
DISAB RoRoVac™ SEL är en serie elektriska vakuumaggregat som monteras på lastväxlarram. Både torrt och vått material kan sugas upp av aggregatet. Tillsammans med ett fast rörsystem används det som ett centralsugsystem men kan även användas som ett fristående vakuumaggregat med en 5” slanganslutning.
Jämför

DISAB RoRoVAC™ SDL
DISAB RoRoVAC™ SDL är utvecklade för att motsvara de högsta kraven från industri och entreprenörer vad avser, effektivitet, driftsäkerhet, enkelt handhavande, underhåll, samt ekonomisk drift och lönsamhet. Dessa aggregat är kompletta dieseldrivna vakuumlastare, monterade på lastväxlarram. Aggregaten är dimensionerade för sugning av torrt material men även vätskor kan sugas. DISAB RoRoVAC™ SDL är avsedd att användas som en helt fristående vakuumlastare för temporära arbeten. Anslutning stoft inlopp 6”.
Jämför