Kompletta vakuumsystem

Stationära vakuumsystem för att minska damm och materialspill

Våra stationära vakuumsystem är ett utmärkt alternativ för att snabbt, säkert och effektivt hantera och transportera bort damm och materialspill. Våra ingenjörer tar fram en skräddarsydd lösning för nya eller existerande byggnader där vakuumsystemet integreras med ett rörsystem.  
 
DISAB erbjuder ett brett produktsortiment av vakuumaggregat, filteravskiljare, föravskiljare, rörsystem och tillhörande städutrustning som alla är komponenter och ingår i ett stationärt vakuumsystem för att effektivt kunna suga upp damm och transportera och återanvända materialspill.  

Engineered services

Alla våra projekt är unika. Våra ingenjörer tar därför fram och implementerar den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen baserad på det material som ska sugas upp, byggnadens storlek, längden på rörsystemet etc. På DISAB erbjuder vi våra kunder många olika tjänster för att tillgodose våra kunders specifika behov i samband med byggandet av ett vakuumsatt rörsystem anpassat för industriell rengöring. Vi tillhandahåller system design, ritningar, planering, installation övervakning, på-plats ledning och kompletta installationer, allt efter våra kunders behov och önskemål. 
 

En effektiv produktion

Ett stationärt vakuumsystem från DISAB byggs alltid för att erbjuda optimal prestanda till lägsta möjliga underhållskostnad. På DISAB tänker vi långsiktigt och på hållbarhet. Därför byggs alltid våra system med att det ska vara lättåtkomligt vid maskinservice och underhåll. 

 

Unika lösningar

På DISAB har vi gjort fler än 5 000 installationer av vakuumsystem runt om i världen. Vi har installerat rörsystem som sträcker sig från 10 meter upp till 3 500 meter. Som företag fortsätter vi att utvecklas och nu senast har vi tagit fram en unik teknik för en mycket specialicerad applikation där vårt vakuumsystem kan tillämpas för mycket heta material, som till exempel används inom stålindustrin.


Heta stålverk

Kraven som ställs på stål-och metallindustrin av slutanvändaren, myndigheter och kringliggande kommuner ökar när det gäller att ta fram en handlingsplan för de ska minska dammutsläpp. DISABs kompletta vakuumsystem är lösningen på problemet. Våra system klarar dessutom av att hantera det dagliga underhåll inom processindustrin efterfrågar där det är nödvändigt att inte enbart förbättra arbetsmiljön inomhus, utan även utomhus. 

Klicka för att se videon!

Kontakta oss idag för mer information!

 


 

Customer Testimonial:
Installationen av DISABs stationära vakuumsystem har gjort stor skillnad. Vi kan enkelt städa i den del av produktionen där materialspillet är som värst för stunden, eller där damm behöver tas bort. Allt vi behöver göra är att koppla på sugslangen till ett lämpligt uttag och nu blir det enkelt att hantera det damm eller materialspill som behöver tas hand om.  
- Cory Environmental, UK

 

 

Mobila vakuumsystem Filteravskiljare Vakuumagregat Semi-mobila vakuumsystem Föravskiljare Rörsystem