Om oss

Vilka vi är

DISAB är ett ledande tillverkningsföretag för mobila, semi-mobila och stationära vakuumsystem för den industriella marknaden. Sedan 1976 har vi erbjudit våra kunder förstklassiga produkter och tjänster. Nyckeln till framgång har varit att kombinera vår kunskap och erfarenhet med att ta fram tillförlitliga produkter och system med hög teknisk prestanda. 
 

Kostnadseffektiva lösningar

Idag är DISAB ett globalt företag där kunden står i centrum. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar för industrin vars produktion använder sig av vått eller torrt material och kan ha problem med materialspill, dammbildning, avfallshantering och/eller återvinning av material. Vi strävar efter att bibehålla vår position som det marknadsledande tillverkningsföretag av vakuumsystem. Vi är en del av samhället och står redo att ta ansvar. Vi arbetar därför ständigt med att utveckla lösningar som kan förbättra arbetsmiljön och våra kunders dagliga arbete.  

Vår historia

Det som 1976 startade som ett litet företag i södra Sverige, har årtionden senare vuxit till en stor global organisation.
Läs mer »

Ledningsgruppen

På DISAB har vi fler än 100 anställda och partners runt om i världen. Vi strävar efter att skapa trygghet och förtroende bland våra anställda.
Läs mer »

Viktiga mätetal

Ett företags framgångssaga kan beskrivas med många ord - eller siffror. Här finner ni några av DISABs mätetal som gjort oss till det ledande företag som vi är idag.
Läs mer »